Doorgaan naar inhoud

Documentaires over Klimaat / Energie

https://vimeo.com/105412070

Tamelijk goed gemaakte film over de klimaatverandering en de groeiende bewegingen grass-root. Laat een aantal zaken al, als vleesconsumptie, fracking, maar ook de desinvestering strategie als een oplossing voor de verandering van machtsstructuren.

Cowspiracy: De Sustainability Secret Vrij briljante onderzoekende doc over vlees producties’ invloed op het klimaat en hoe milieu-organisaties hebben ernstige problemen aanpakken van deze.

Klimaatverandering in de anthropocene niet veel aan oplossingen, maar interessante invalshoek en briljante uitlegger door Hans Rosling in het midden.

Mooi, Britse verslag van wat verloren door de opwarming van de aarde. Niet nadruk op oplossingen, hoewel.

Doomy (maar mogelijk nauwkeurige) verslag van wat de stijgende temperaturen betekenen. Sommige focus op oplossingen, maar geen integrale visie of strategie voor verandering.

Deze film is bedoeld om over te brengen hoe het menselijk gedrag en de dreiging van de klimaatverandering en milieuproblemen sterk met elkaar verbonden zijn. Een beschrijving van de problemen die mensen hebben bij het nemen van de toekomst rekening wordt gehouden en op korte termijn winsten in plaats van de lange-termijn gevolgen worden besproken.

The Collective Evolution III is een krachtige documentaire die een revolutionaire verschuiving beïnvloeden elk facet van onze planeet verkent. Als de verschuiving raakt de ventilator, mensen worden steeds meer bewust van de controle structuren die ons verhinderen ons volledig potentieel te ervaren.

Genoeg is genoeg legt een visionair maar realistisch alternatief voor de eeuwige streven naar economische groei-een economie waar het doel is genoeg, niet meer. "Op basis van de best verkochte boek van Rob Dietz en Dan O'Neill, de film onderzoekt specifieke strategieën om het financiële systeem te repareren, ongelijkheden te verkleinen, banen te creëren, en meer.

De meeste mensen werden eerst blootgesteld aan Michael C. Ruppert door de 2009 documentaire, Instorten, geregisseerd door Chris Smith. Instorten was een van de engste documentaires over onze wereld en de fragiele staat van onze planeet. Het was ook een van VICE favoriete films uit de afgelopen tien jaar.

Deze 90 minuten durende biografie van een fabelachtig eigenzinnige karakter uitgezonden op PBS serie American Masters.

2 Reacties

  1. Kalidou (September 3, 2015 op 5:05 uur)

    Ik weet dat je probeert ctencisnoious te zijn en doen wat je denkt dat goed is, maar gelieve, Kijkt u naar klimaatverandering voordat je verder gaat. Het is een bewezen fraude. Heb je niet gehoord over Climate Gate? Het draait allemaal om geld, geld, geld. IPCC-leden hebben toegegeven dat ze wilden hysterie te creëren in het begin, om geld te krijgen. Belangengroepen lobby, do gunsten, krijgen gunsten dat is alles wat dit gaat over. Geld laat de wereld draaien. In godsnaam, kunt u zien dat de wetenschap in “An Inconvenient Truth” defect was gewoon Googlen de feiten. Al Gore, die de hysterie begon met zijn film, is een leugenachtige hypocriet. Er zijn honderden wetenschappers in de U.S.. alleen proberen om zich uit te spreken over deze, maar ze worden gedeballoteerd hun colleges (weer geld). Kent u deze wetenschappers hield een congres in New York om te bespreken hoe deze hysterie van invloed is op hun vakgebied en carrière? ik betwijfel het. De meeste mensen niet omdat de media handig kijkt iets dat niet past hun agenda.Warming en koeling is cyclisch gebeuren omdat de weersomstandigheden zijn opgenomen. Er is absoluut geen crisis gebeurtenissen. Als u wilt dat de mensen in een positieve manier te motiveren, start onderzoek naar deze economische kernsmelting en wat er gebeurt met onze natie. Nu dat is een crisis. U kunt beginnen met een boek genaamd “De 5000 Jaar Leap.” Gemakkelijk te lezen en zeker niet wat je leert in de openbare scholen. Dit is wat mensen nodig hebben om wakker te worden en doe mee aan.

  2. Ndiaye (September 3, 2015 op 5:29 uur)

    Hier in Praag kun je de Codex Gigas bewonderen, ik weet niet op welke maneir en hoeveel glas ertussen zit, maar toch Ik ga een dezer dagen (ik woon in Praag) dat boekie toch maar eens bekijken

Uw e-mailadres is nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *
*
*